وی افزود: با توجه به بودجهای که وزارت تعاون برای این منظور در نظر گرفته سال 89 نیز طبق قرارداد منعقده با اداره کل تعاون استان آذربایجان شرقی، تعاونیهای بیشتری را به ایران کد متصل کردیم به نحوی که تا به امروز 230 شرکت تعاونی به ایران کد پیوستند.
دوستدار در ادامه از ارائه آموزشهای کارآفرینی و مدیریت بازاریابی به تعاونیها برای ورود به بازارهای هدف و کسب و کار خبر داد و گفت: یکی از رویکردهایی که امسال دنبال خواهیم کرد، برگزاری دورههای کسب و کار به منظور اشتغالزایی تشکلهای تعاونی و آشنایی با بازارهای هدف صادراتی به جهت عرضه محصولات تعاونیهاست.
دبیر اتاق تعاون آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به تصویب بند (ج) ماده 124 قانون برنامه پنجم توسعه کشور(بند الحاقی ماده 116 سابق)، تصریح کرد: ماده 124 قانون برنامه پنجم به نفع اتحادیهها و تعاونیهاست و اطلاع داریم که وزارت تعاون نیز به دنبال تصویب این بند الحاقی بوده اما با وجود اینکه مجلس مهلت سه ماهه را برای تدوین آیین نامه اجرایی این بند و تصویب نهایی در نظر گرفته بود تا به امروز که بیش از سه ماه از تصویب آن می گذرد هنوز اقدام اساسی صورت نگرفته است.
وی با اشاره به اقدام اتاق تعاون مرکزی برای تشکیل کارگروهی متشکل از مدیران تعاونیها و اتحادیهها، اتاقهای تعاون، استادان دانشگاه و نخبگان بخش تعاون برای تدوین آییننامه مربوطه ابراز امیدواری کرد: وزارت تعاون هرچه سریعتر به این امر اهتمام ورزیده و یکسری از وظایف و تصدیگریها را به شرکتهای تعاونی و اتحادیهها بسپارد.
به اعتقاد دبیر اتاق تعاون آذربایجان شرقی اگر وزارت تعاون از تصویب این بند الحاقی استقبال کرده است باید مراحل تدوین و تصویب آییننامه اجرایی آن و واگذاری تصدیگریها را به سرعت دنبال کند.